Українські спортсмени завоювали 17 золотих медалей на чемпіонаті Європи з легкої атлетики серед поліцейських, який відбувся в Донецьку на регіональному спортивному комплексі «Олімпійський». Наші земляки посіли перше місце в командному заліку, виборовши 35 медалей різного гатунку. Друге місце — у збірної Німеччини: 23 медалі, з них 9 — золотих. Третій рядок посідає збірна Росії — 6 медалей, із них 3 золотих. Крім того, по одній медалі вищої проби завоювали спортсмени Франції, Фінляндії, Норвегії, Болгарії. Всього до шахтарської столиці з’їхалися команди з 16 країн.
На чемпіонаті було встановлено чотири нові європейські рекорди серед поліцейських. Усі досягнення належать українським спортсменам: Вірі Ребрик, Віктору Кузнецову та Ганні Міщенко.
Змагання такого рівня наша країна приймала вперше. Президент Європейського спортивного союзу поліцейських Люк Смейєрс відзначив високий рівень підготовки чемпіонату: «Це перший турнір, офіційне відкриття якого справило на мене велике враження. Це було фантастично! Щасливий був бачити на відкритті велику кількість юних учасників та багато глядачів, що останніми роками — рідкість».
Європейська спілка поліцейських культивує 16 видів спорту, регулярно проводячи змагання з одного з видів. Наступний чемпіонат відбудеться в Парижі: за медалі боротимуться дзюдоїсти.