У Козятині на Вінниччині п’яний водій спочатку сховався у будинку від своїх переслідувачів-міліціонерів, а потім вийшов до них із сокирою в руках.
— Повідомлення про те, що вулицями міста їздить п’яний водій на «Жигулях», ми отримали по телефону, — каже начальник Козятинського райвідділу міліції Олег Будківський. — Одразу направили черговий екіпаж співробітників дорожньо-патрульної служби. Коли правоохоронці прибули за вказаною адресою, побачили перекинуту машину. П’яний чоловік втік у двір. Однак швидко повернувся із... сокирою в руках. Не роздумуючи, почав трощити лобове скло міліцейської машини.
Затриманого доправлено до районної лікарні, де медики підтвердили факт наявності алкоголю у крові. Прокуратурою Козятинського району за даним фактом порушено кримінальну справу. Дебоширу доведеться ремонтувати міліцейський автомобіль. Крім того, він відповідатиме за спротив міліції при затриманні. За керування машиною у нетверезому стані може позбутися прав водія. Все залежатиме від рішення суду.