Співробітники відділу державної служби боротьби з економічною злочинністю Дніпровського районного управління під час відпрацювання території виявили низку порушень, пов’язаних із виготовленням та зберіганням продуктів харчування.
В першому випадку — це підпільний цех хлібо-булочних виробів. Його працівники не лише не мали дозвільної документації на цей вид діяльності, а й перебували на території країни нелегально.
На своє виправдання затримані повідомили, що виробами «радували» не киян, а виключно своїх знайомих та родичів, виконуючи замовлення на весілля, дні народження. За попередніми висновками СЕС, продукція взагалі не придатна до вживання. Зараз встановлюють особи підприємців, які замовляли вироби.
У другому випадку в складському приміщенні було вилучено м’ясопродукцію на суму 25 тисяч гривень. Товар не лише зберігали в жахливих антисанітарних умовах, але й доставляли до торговельних майданчиків непридатним для цього транспортом, без холодильника.
Олена ВАСИЛЯКА, помічник начальника Дніпровського РУ по зв’язках з громадськістю та ЗМІ.