Орджонікідзевський райвідділ міліції Запоріжжя відмовив прибічникам Рідної української національної віри (РУН-віри) у порушенні кримінальної справи проти зловмисників, які спаплюжили образи дев’яти богів на Хортиці. Більше того, рідновірам пообіцяли притягнути їх самих до адміністративної відповідальності за «самовільне захоплення землі Національного заповідника «Хортиця». Нагадаємо, що образи язичницьких святих — це були лише вкопані у землю дерев’яні стовпи з вирізьбленими на них ликами.
За словами волхва місцевого осередку РУН-віри Світовида Пашника, одразу після акту вандалізму на Хортиці міліція почала обшуки у помешканнях рідновірівців на предмет їх начебто причетності до відомого вибуху у Свято-Покровському храмі Запоріжжя... Хоча, як відомо, підозрювані у скоєні вибуху вже давно затримані й зізналися. Це, нагадаємо, нинішній і колишній паламарі згаданої церкви.
Пенсіонер помер у черзі 
Трагедія сталася у райцентрі найменшого району Запорізької області — селі Великобілозерці. 70-річний пенсіонер, як і багато його колег, прийшов рано вранці, щоб дочекатися оформлення необхідних документів у місцевому відділенні Пенсійного фонду. Десь через півгодини йому стало погано, чоловік знепритомнів. Прибулі на виклик лікарі «швидкої» лише констатували смерть.
Жінка-інвалід за неповні дві години віджалася від підлоги 1504 рази
52-річна Аніта Сичова отримала інвалідність 10 років тому, потрапивши в автокатастрофу. Через травми вона не могла рухатися, говорити, бачити і мала проблеми зі слухом. Так тривало п’ять років, а потім, за словами самої жінки, їй допоміг Бог і щоденні спортивні заняття. Зараз Аніта лише страждає глухотою — решта недуг відступили. До речі, окрім встановленого рекорду з віджимання, мужня жінка може виконати за один підхід понад дві тисячі присідань.