Футбол. Україна (U-19) — «Динамо-2». 1:1. Голи: Прокіпчук, 17, Будківський, 56.
Україна: Гальчук (Денчук, 46), Нойок, Братков, Ордець, Чорноморець, Купрій (Буяльський, 46), Бабенко (Єрмаченко, 65), Тащі (Кулач, 46), Щедрий (Караваєв, 46), Бацула (Озарків, 46), Будківський (Подригуля, 65).
Юнацька збірна України, складена переважно з футболістів 1992 року народження, на тренувальній базі київського «Динамо» в Кончі-Заспі провела спаринг із другою командою столичного клубу. Для підопічних Олександра Головка ця зустріч стала черговим етапом підготовки до кваліфікації Євро-2011 (U-19).
Пропустивши м’яч на початку поєдинку, збірна України відновила рівновагу незабаром після перерви. Нападник донецького «Шахтаря» Владислав Кулач гарно зіграв у відборі й виконав націлений простріл у карний майданчик, де інший представник гірницької команди Пилип Будківський другим дотиком спрямував м’яч у сітку, встановивши таким чином підсумковий рахунок.
Наступний збір українських юнаків, який передуватиме відбору і впродовж якого визначаться 18 футболістів для заявки, почнеться 27 вересня. На 2 жовтня запланований виліт до Швеції, де й проходитиме заключний етап підготовки. Нагадаємо, що на стартовій стадії кваліфікації підопічні Головка змагатимуться у 4-й групі — з 7 по 12 жовтня. На Україну очікують поєдинки з Росією, Данією та господаркою турніру — Швецією.