Футбол. 1/16 фіналу Кубка країни. 21 вересня.
«Карпати» (Яремче) — «Волинь» (Луцьк). 4:5.
Недарма кажуть, що в кубкових змаганнях авторитетів майже не існує. Це іще раз довели футболісти аматорського клубу з прикарпатського гірського міста Яремче, котрий виступає лише в першості області. І, як бачимо, дали справжній бій представникові Прем’єр-ліги.
Уже на 33-й хвилині вони вели перед 3:0 (!). Варто сказати, що у ворота «Волині» тричі забивав небогатирської статури (175 см, 68 кг) 27-річний нападник яремчан Андрій Олійник (20, 24, 83). Ще один м’яч на рахунку оборонця Василя Кавінського (33).
Звичайно, лучани вочевидь недооцінили силу «молодшого брата». Тому їм довелося «рвати живота», щоб рятувати ситуацію. Надто відзначилися в тій важливій роботі захисту репутації волинського клубу Майкон (46, 51, 77) і Скоба (59, 75).
До речі, яремченські «Карпати» в чемпіонаті Івано-Франківської області не є лідерами. Йдуть третіми, маючи після 21 зустрічі 45 очок. І поступаються «Карпатам» (Печеніжин) — 55 і «Тепловику» (Івано-Франківськ) — 52. Але ці клуби провели на матч більше. Отже, Яремче не тільки знаменитий курорт, а й має гідну футбольну команду.