Сьогодні тимчасова слідча комісія Верховної Ради з питань розслідування випадків цензури в засобах масової інформації, тиску на свободу слова в Україні та перешкоджання законній професійній діяльності журналістів має затвердити свій звіт. 
А на вчорашньому засіданні голова ТСК, народний депутат Ірина Геращенко розповіла, що на розгляд парламенту необхідно винести як невідкладне питання вдосконалення чинного законодавства стосовно забезпечення прав журналістів, подальшого розвитку та утвердження конституційних гарантій на свободу слова в Україні, забезпечення прав громадян на інформацію. А також, за її словами, рекомендувати Верховній Раді визнати невідкладним та прискорити розгляд проекту закону України «Про тимчасові слідчі комісії, спеціальну тимчасову слідчу комісію і тимчасові слідчі комісії Верховної Ради України».  
Окрім того, ТСК рекомендує Верховній Раді для забезпечення ефективної роботи парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації призначити представника опозиції головою профільного комітету.