Футбол. Чемпіонат країни. Прем’єр-ліга. 10-й тур.
17 вересня. «Волинь» — «Іллічівець». 3:1. 5 200 глядачів. Рефері — Іщенко (Київ). Голи: Парасків, 61, Майкон, 74, Стевич, 90+4 — Тищенко, 90. Вилучено Путівцева («Іллічівець», 84, небезпечна атака суперника, котрий володів м’ячем, із ризиком завдання травми).
«Металург» Зп — «Металлург» Д. 1:2. 3 800 глядачів. Рефері — Кутаков (Бровари). Голи: Татанашвілі, 18 — Прийма, 63, Лазич, 82.
18 вересня. «Кривбас» — «Ворскла». 1:0. 6 800 глядачів. Рефері — Грисьо (Львів). Гол: Костишин, 85.
«Севастополь» — «Дніпро». 2:1. 2 000 глядачів. Рефері — Арановський (Київ). Голи: Зборовський, 25, 78 — Селезньов, 90+2.
19 вересня. «Зоря» — «Динамо». 1:2. 15 000 глядачів. Рефері — Абдула (Харків). Голи: Білий, 52 — Шевченко, 64, Вукоєвич, 90+4.
«Арсенал» — «Металіст». 0:1. 1 430 глядачів. Рефері — Вакс (Сімферополь). Гол: Тайсон, 24.
«Шахтар» — «Таврія». 4:1. 32 017 глядачів. Рефері — Лісенчук (Київ). Голи: Срна, 14, Адріано, 62, Жадсон, 69, Мхітарян, 74 — Ковпак, 5.
«Карпати» — «Оболонь». 3:0. 10 000 глядачів. Рефері — Головко (Дніпропетровськ). Голи: Кузнецов, 66, 80, Худоб’як, 90+2. 
Бомбардири: Шевченко («Динамо»), Селезньов («Дніпро») — по 6 м’ячів, Девич («Металіст»), Ковпак («Таврія»), Сачко («Ворскла») — по 5.
Після кримського фіаско «Дніпра» у відставку подав Володимир Безсонов. Поразка від аутсайдера була третьою для дніпрян у чемпіонаті. А ще, мабуть, варто згадати, що цей колектив вилетів з турніру Ліги Європи.
Уболівальники справедливо вважають, що їхня команда, котра має досить сильниих виконавців, повинна виступати яскравіше і стабільніше. Та й взагалі в Дніпропетровську давно вже чекають, коли «Дніпро» серйозно втрутиться в боротьбу за найвище місце в чемпіонаті. Однак поки що команда ще не дозріла до досягнення високої мети. Тому, либонь, Безсонов вирішив, що прийшов час піти. 
Он і про можливу відставку Валерія Газзаєва одразу після нічиєї київського «Динамо» з білоруським клубом БАТЕ в Лізі Європи гомоніли всі, кому не лінь. Однак президент клубу Ігор Суркіс знайшов потрібні слова, щоб переконати тренера продовжити роботу з командою.
Минуло кілька днів, і «Динамо» здобуло дуже важку, але особливо важливу перемогу в Луганську в матчі чемпіонату країни.
— Дуже радий, що ми виграли, — сказав після поєдинку Валерій Георгійович. — Не зовсім хороший настрій був у всіх нас після гри з БАТЕ. Ми були спустошені. Психологічний стан був украй негативним. У першу чергу в мене. Безумовно, гравці дуже переживали. І цей психологічний вантаж тиснув сьогодні практично протягом усього матчу. На щастя, наприкінці ми змогли добути переможний результат. «Зоря» діяла достатньо організовано, шукала свого шансу на контратаках. Господарі першими забили, потім могли збільшити рахунок. Добре, що нас врятувала поперечина. Ми сьогодні виграли, і це — найголовніше...
Переконлива перемога над «Оболонню» дозволила «Карпатам» вийти на третю позицію в турнірі. Порадувала змістовною грою і результатом «Волинь», приймаючи маріупольців. Навіть скупий на похвали для підопічних Віталій Кварцяний, здавалося, готовий був пригорнути своїх хлопців і розцілувати їх. А «Волинь» так собі потихеньку і вже на десятому місці.