Хто згоден з такою пропозицією, може продемонструвати свою добру волю вже 25 вересня. Ініціатори проекту запрошують усіх небайдужих приєднатися до прибирання столичних лісопарків. Перелік зелених зон, які заплановано прибрати, можна побачити на сайті організаторів www.letsdoіt.org.ua. Це — якщо хочеться долучитися до гурту небайдужих. Насправді прибирання нині потребує практично кожен великий парк столиці, яку називають однією з найзеленіших у світі. Особливо це помітно після закінчення літнього відпочинкового сезону.
До речі, цього року це вже друга подібна акція. 5 червня в ній узяло участь більш як 500 киян. Тоді вдалося прибрати 18 парків міста. На вторинну переробку вивезли 2280 кг скла та 371 кг пластикових пляшок.
Залишається додати, що громадська ініціатива діє в межах міжнародного руху. Вперше акція масового прибирання міста (а точніше, всієї країни) відбулася в Естонії 2007 року. І вже на перше прибирання зібралося більш як 50 тисяч осіб (населення країни — 1,3 млн.). Починання швидко набуло популярності у світі. Цими вихідними разом з нами свої столиці прибиратимуть румуни та індійці.
Інформація «Голосу України».