Група Е. «Алкмар» (Нідерланди) — «Шериф» (Молдова). 2:1.
«Динамо» (Україна, Київ) — БАТЕ (Білорусь, Борисов). 2:2. Голи: Родіонов, 3, Мілевський, 34, Єременко, 44, Нехайчик, 54. На 13-й хвилині Мілевський не реалізував пенальті (воротар).
«Динамо»: Коваль, Бетао, Хачериді, Алмейда (Андреа, 74), Маграо (Каддурі, 79), Михалик, Єременко, Гусєв (Гармаш, 57), Нінкович, Ярмоленко, Мілевський. Тренер — Валерій Газзаєв.
БАТЕ: Веремко, Юревич, Шитов, Радьков, Бордачов, Олехнович, Ліхтарович (Бага, 39), Брессан (Володько, 77), Паввлов (Скавиш, 65), Нехайчик, Родіонов. Тренер — Віктор Гончаренко.
Рефері — Маркус Стрьомбергссон (Швеція).
Київ. Стадіон імені Валерія Лобановського. 16 250 глядачів. 20 градусів.
Футболісти БАТЕ і їхній тренер дотрималися слова. І, як обіцяли, добряче попсували нерви і динамівцям, і їхнім прихильникам. Гості вже в дебюті впіймали киян на помилці при застосуванні штучного положення «поза грою» і відкрили рахунок. Але потім «Динамо» ще й не реалізувало пенальті. Та ці невдачі ... позитивно вплинули на господарів. Вони заграли значно активніше. І не тільки встановили рівновагу, а й вийшли вперед.
Український клуб створив стільки моментів, що їх вистачило б на кілька поєдинків. Один лише Гусєв мав чотири рази забивати. Але все то лише теорії. Після перерви гра нашого клубу помітно розладналася. А зібрані і сконцентровані білоруси, зрозуміло, їм цього не пробачили і забили другого м’яча. Варто зауважити, що Коваля не звинуватиш у жодному з тих епізодів. Навпаки, він кілька разів рятував команду.
І — як реакція на гру «Динамо» і результат — пролунала заява на післяматчевій прес-конференції Валерія Газзаєва про можливу відставку.
— Говорити складно. Я примусив вас чекати, бо розмовляв із гравцями, — пояснив Валерій Георгійович. — Результат нас абсолютно не влаштовує. Гра у другому таймі — так само. Усе дуже погано. Винуватий головний тренер. Завтра я спробую зв’язатися із президентом і прийняти рішення.
Після цього короткого спічу він попрощався і залишив залу. Натомість Ігор Суркіс до роздягальні команди не заходив. Він вирішив, що не варто було турбувати футболістів у такий момент. Коментуючи заяву Валерія Газаєва про готовність прийняти рішення щодо перебування на посаді головного тренера, президент ФК «Динамо» сказав, що він готовий до кардинальних змін задля покращення ситуації в команді.
Однак Ігор Суркіс зауважив, що Газзаєв офіційно не заявив про намір іти у відставку. «Завтра ми з ним зустрінемось, все обговоримо та й приймемо рішення, яке буде найкращим для команди». Звичайно, всі з інтересом чекали тієї зустрічі та її наслідків. Але до обіду ніхто ні з ким не зустрічався. Хоча зранку Ігор Суркіс заявив: 
— Жодних сенсацій не очікуйте. Я гадаю, що Валерій Георгійович залишиться працювати з «Динамо». Можливо, у нас не вистачає кваліфікованих гравців, можливо, були допущені помилки в селекції, розбиратимемося...