Народний депутат України Володимир Яворівський вимагатиме спростування неправдивої інформації, що прозвучала з уст одного з політологів в ефірі радіо «Ера-FM». Про це він повідомив на прес-конференції у Кіровограді. В інформації йдеться, нібито депутат-бютівець бере гроші за включення бажаючих до списків кандидатів у депутати місцевих рад.
Дізнавшись про цю нісенітницю, Володимир Яворівський, за його словами, зателефонував політологу, а той пояснив, що вичитав таке повідомлення на якомусь із кіровоградських сайтів. Згодом ані він сам, ані прес-служба обласної організації партії «Батьківщина» не змогли знайти зазначену інформацію в місцевому інтернет-просторі. Народний депутат уже має аудіозапис виступу політолога і вимагатиме офіційного спростування.
Володимир Яворівський дав також свою оцінку запропонованому урядом проекту Податкового кодексу, назвавши його повторенням інструкції, що діяла у 1937-39-х роках, коли фінінспектор мав право зайти до будь-кого в хату і заглядати в усі кутки, допитуючись, за які доходи куплена та чи інша річ. «Тому податковий кодекс в нинішньому його стані — це фактично кінець бізнесу в Україні», — зазначив народний депутат.
 
Кіровоград.