Голова Івано-Франківської облдержадміністрації Михайло Вишиванюк на місцевих виборах очолить список кандидатів у депутати обласної ради від обласної організації Партії регіонів. Про це він повідомив журналістам на прес-конференції. 
Своє рішення він пояснив тим, що йому «імпонує програма Президента «Будуємо нову Україну», в яку вписується його програма «Зробимо з Прикарпаття писанковий край», що її він оголосив ще до виборів. А також пожартував: «Хто запропонував — від того йду. БЮТ не пропонує, «Наша Україна» теж ні, а від когось мушу йти».
Другим номером у цьому списку піде народний депутат Василь Чуднов, який очолює обласну організацію Партії регіонів. Голова ОДА сподівається, що до його думки дослухатимуться, коли формуватимуть список Партії регіонів до обласної ради. На запитання кореспондента «Голосу України», чи входить Вишиванюк нині до якоїсь партії, він відповів, що позапартійний і вважає, що голова ОДА не повинен входити в якусь партію. Наразі Михайло Вишиванюк є депутатом обласної ради і очолює в ній фракцію «Відродження Прикарпаття». Михайло Вишиванюк зробив також офіційну заяву, що Івано-Франківська обласна державна адміністрація не має ніякого відношення до начебто створення в області альтернативних осередків партії «Батьківщина», про що заявила Юлія Тимошенко під час зустрічі з представниками дипломатичного корпусу, акредитованими в Україні.