Бокс. Франкфурт-на-Майні (Німеччина). Чемпіон світу за версіями ІBF, WBO, ІBO киянин Володимир Кличко (на знімку) на заповненому вщерть 50-тисячному місцевому стадіоні здобув перемогу в бою з претендентом — нігерійцем Семюелем Пітером, пославши того в нокаут у десятому раунді.
У поєдинку власник поясів постійно володів ініціативою, а його положенню фактично нічого не загрожувало. Пітер тривалий час тримався на ногах, однак упав таки на підлогу і не зміг підвестися після серії ударів, завданих Кличком-молодшим. Отже, як і п’ять років тому, українець здобув над нигерийцем переконливу перемогу. Тепер в активі Володимира Кличка 55 перемог при 3 поразках.
Після поєдинку Пітера доправили до шпиталю, де він певний час перебуватиме під наглядом лікарів. Менеджер нігерійця Івайло Готцев повідомив, що здоров’ю Семюеля ніщо не загрожує. А ще він додав: «Сьогодні ми зустрілися з найкращим суперважковаговиком у світі. Його майже неможливо перемогти».
Чемпіон світу WBC Віталій Кличко вважає, що нігерійцю Семюелю Пітеру ще далеко до рівня його брата — Володимира. «Пітер дуже добре підготувався до бою, однак до рівня Володимира йому однаково не дотягтися. Мій брат показав клас і здивував навіть мене. Володимир, котрий зазвичай обережніший у ринзі, цього разу показав суператакуючий і агресивний стиль», — цитує Кличка-старшого RTL. de.
Фото із сайту Boxnews. com. ua.