Футбол. На базі Навчально-тренувального центру імені Віктора Банникова визначилися переможці всеукраїнських фінальних змагань «Шкіряний м’яч—Кубок кока-коли» у молодшій (11-річні) та старшій (13-річні) вікових групах. Протягом трьох днів переможці зональних турнірів змагались у Києві за нагороди клубу. За регламентом змагань, вісім команд у кожній віковій групі було розбито на два квартети, переможці яких зустрічалися між собою у фінальному поєдинку.

Серед гравців 1997 року народження першу путівку до вирішального матчу здобули футболісти ЗОШ № 2 міста Ямпіль (Вінницька область), які під час групового раунду здобули перемоги над ЗОШ селища Горішні Шерівці Чернівецької області (3:2) та селища Великий Дальник Одеської області (3:0), а також розійшлися миром із ЗОШ № 61 Севастополя (0:0).

Суперниками вінничан стала команда НВК № 3 з Володимира-Волинського, яка на шляху до фіналу переграла ЗОШ № 12 з Куп’янська (1:0) та ЗОШ № 6 із Мукачевого і зіграла в нульову нічию з вихованцями НВК селища Щасливе Київської області. Долю поєдинку волиняни вирішили вже у першому таймі, коли забитими м’ячами відзначилися Віталій Бурко та Євген Борисюк. Після перерви вінничани намагалися переломити хід гри, але наразилися на контратаку, яку влучним ударом завершив Борисюк — 3:0.

Украй напруженим і драматичним виявився фінальний поєдинок серед команд, сформованих із гравців 1999 року народження, між представниками НВК № 1 з Маріуполя (перед цим азовці перемогли ЗОШ № 1 з Кременчука 1:0 і гімназію з Конотопа 2:0, а також зіграли внічию з НВК № 3 з Володимира-Волинського 1:1) та гімназією з містечка Полонне Хмельницької області (на шляху до фіналу вони обіграли однолітків з гімназії селища Бояни Чернівецької області 1:0 та ЗОШ № 17 з Феодосії 3:0, а також розійшлися миром із ЗОШ № 16 Кіровограда 0:0).

Уже в дебюті Назар Яремчук з Полонного замкнув подачу партнера з кутового. Після перерви активнішими були вже хлопці з Маріуполя. Данилові Ніколаєнку вдалося зрівняти рахунок — 1:1. Тож переможця довелося визначати серією пенальті, в якій влучнішими виявилися хмельничани — 7:6.

По завершенні змагань відбулося нагородження команд. Окрім кубків та медалей, передбачених переможцям і призерам, юні гравці отримали різноманітні призи, відзнаки, м’ячі та комплекти ігрової форми від Федерації футболу України, Асоціації аматорського футболу, компанії «Кока-кола Беверіджиз Україна» та клубу «Шкіряний м’яч», який представляли зірки українського футболу — Андрій Біба і Сергій Ребров.