39-річного жителя села Пушкарівки, що у Верхньодніпровському районі, знайшли мертвим на горищі власного дому. Згідно з актом судово-медичної експертизи, смерть настала внаслідок закритої тупої травми тулуба з переломами ребер, а також пошкодження селезінки та нирки.
Розслідуючи справу, правоохоронці встановили, що потерпілий разом зі своїм знайомим — обидва були п’яні — вирішили вкрасти на металобрухт майно із подвір’я сусіда, якого на той час не було вдома. Але, йдеться у повідомленні відділу зв’язків з громадськістю ГУМВС України в Дніпропетровській області, були помічені, і з місця події втекли.
Коли сусід дізнався, що його намагалися обікрасти, то, озброївшись дерев’яною палицею, рушив до оселі одного із зловмисників. Тікаючи від ударів, той сховався на горищі свого будинку. Там і помер від отриманих травм. А проти 51-річного «месника» прокуратура Верхньодніпровського району порушила кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України («Умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що викликали смерть потерпілого»).