На сьогодні у Севастополі немає сенсу скасовувати райради. Про це заявив заступник голови Севастопольської міськради Петро Кудряшов. Водночас він зазначив, що «обговорення даного питання у Верховній Раді України має право на життя».
Обґрунтовуючи необхідність функціонування районних рад, Петро Якович розповів про те, що «районні ради потрібні. Обранець, який працює в конкретному окрузі, може донести до керівництва міста проблеми».
«Депутати місцевих рад практично на 99% (за винятком обраних голови, заступника, секретаря виконкому) працюють не на звільненій основі, на громадських засадах. Тому моя особиста думка: вирішуючи дане питання... треба думати. Тому що це не приводить до якихось додаткових бюджетних витрат, навпаки, до скорочення бюджету».
«Украй несвоєчасним» назвав П. Кудряшов обговорення питання про скасування районних рад: «Будь-які зміни й рішення відповідно до закону мають бути прийняті не менш як за шість місяців до проведення чергових виборів. А в нас (до виборів. — Ред.) залишилося вже два місяці».
 
Севастополь.