Контрольний матч національних збірних. Польща—Україна. 1:1. Голи: Єлень, 42, Селезньов, 90+2.
Польща: Боруць, Беніш, Войтков’як, Муравський, Єлень (Смолярек, 87), Жевляков, Блащиковський (Рибусь, 85), Пешко, Бандровський (Матущик, 46), Іванський (Роман Левандовський, 64), Пищек. Тренер — Францишек Смуда.
Україна: П’ятов, Федецький, Хачериді, Михалик, Романчук (Кожанов, 86), Красноперов (Худоб’як, 65), Тимощук, Гусєв (Кулаков, 46), Алієв (Польовий, 53), Девич (Воронін, 46), Шевченко (Селезньов, 59). В. о. тренера — Юрій Калитвинцев.
Рефері — Равшан Ірматов (Узбекистан).
Лодзь. Стадіон «Відзев». 8600 глядачів. 17 градусів.
Наша збірна врятувалася, як-то кажуть, останньої миті. І не показала гри, якої від неї чекали. А точніше, діяла дуже невдало, незлагоджено. На жаль, з численними помилками грала оборона, що додавало нервовості. Хоча відчувалося, що поляки побоюються наших. Але ті в першому таймі не реалізували кілька моментів.
Звичайно, команду України могли посилити кілька футболістів, які тепер грають за «молодіжку», — зокрема, Коноплянка, Ракицький, Ярмоленко. Бракувало Чигринського (він травмований), бо Хачериді зіграв цього разу дуже невдало. Але все це ніякою мірою не виправдовує невиразні дії тих, кому цього разу довірили місце в основному складі.
Заміни, що провів Юрій Калитвинцев, випустивши Вороніна та Селезньова, не надто вплинули на загальну картину і, зокрема, на гру в атаці. Лише поява на полі Худоб’яка дещо поліпшила ситуацію. Саме він на останніх секундах, як і в нещодавньому матчі «Карпат» проти «Галатасарая», почав успішну для нас комбінацію, котру продовжив ще один львів’янин — Федецький, а вже в порожні ворота пробив Селезньов (на знімку).
— До нашої команди в сьогоднішньому матчі є багато питань, — зазначив на післяматчевій прес-конференції Юрій Калитвинцев. — Але якщо гравці й надалі ставитимуться до своєї справи так, як у другому таймі, коли ми програвали, а команда демонструвала бажання врятувати матч, то все буде нормально. Стосовно всіх негативних моментів, то вони є робочими, і ми їх виправлятимемо на тренуваннях. Цю нічию я заніс би нам до активу, однак якість гри залишає бажати кращого...

Отже, новий наставник розпочав свою роботу на чолі національної команди важкою нічиєю. Наступний контрольний матч збірна України проведе вже сьогодні на київському стадіоні імені Валерія Лобановського. Вона прийматиме національну команду Чилі.