Шановні колеги журналісти!
Нещодавно у засобах масової інформації з’явилися повідомлення про те, що Апарат Верховної Ради України начебто витратив 35 млн. грн. на ремонт сесійної зали.
Прес-служба Апарату Верховної Ради України, висловлюючи подив непрофесійним підходом окремих журналістів до висвітлення зазначеного питання, категорично заперечує цю інформацію, яка не відповідає дійсності. Повідомляємо, що поточний ремонт, який влітку виконувало Управління адміністративними будинками, проводився виключно технічними працівниками цього управління. Ним же й було придбано матеріалів на суму 106,3 тис. грн.
Що ж стосується самої Верховної Ради України, то з коштів на її капітальні видатки, передбачених державним бюджетом на 2010 рік, було отримано наприкінці серпня лише 6 мільйонів гривень. І всю цю суму було спрямовано на погашення заборгованості з капітального будівництва за 2008 рік.
Звертаємося до представників медіа із закликом ретельніше та більш зважено підходити до виконання своїх професійних обов’язків, що, окрім іншого, передбачає користування перевіреною інформацією, а не чутками.