Бокс. Донецьк. В’ячеслав Сенченко відстояв титул чемпіона світу за версією WBA у напівсередній вазі. У 12-раундовому поєдинку донеччанин за очками здолав Чарлі Госе Наварро з Венесуели. Всі троє суддів віддали перемогу українцю з рахунками — 116:112, 115:113 та 115:113.
Вітрильний спорт. Пуцьк (Польща). Етап Кубка Європи. Багаторазовий чемпіон України Ілля Вертелевський став бронзовим призером. Він виборов цю нагороду у перегонах юнаків у класі яхт «Лазер-Радіал». Ілля представляє спорт-клуб «Металург» «Запоріжсталі». Його тренує Євген Ярошенко. З Польщі запорожець вирушив до Севастополя, де візьме участь у чемпіонаті України, котрий стартує сьогодні.
Футбол. Донецький «Шахтар» подав офіційну заявку на участь у Лізі чемпіонів УЄФА сезону 2010/2011. Воротарі — Андрій П’ятов, Рустам Худжамов, Артем Тетенко; оборонці — Микола Іщенко, Сергій Кривцов, Олександр Кучер, Ярослав Ракицький, Разван Рац, Дмитро Чигринський, Олександр Чижов, В’ячеслав Шевчук; півоборонці — Вілліан, Віталій Віценець, Олексій Гай, Василь Кобін, Дуглас Коста, Фернандіньо, Генріх Мхітарян, Жадсон, Даріо Срна, Тарас Степаненко, Алекс Тейшейра, Томаш Гюбшман; нападники — Едуардо да Сілва, Марсело Морено, Луїс Адріано.
Теніс. Сергій Стаховський після перемоги на турнірі в Нью-Гейвені (США) перемістився на тридцять шосте місце у рейтингу АТР, стрибнувши одразу на одинадцять рядків угору. Стаховський на тому турнірі з призовим фондом 750 тисяч доларів у фіналі переграв Дениса Істоміна (Узбекистан, 15) — 3:6, 6:3, 6:4. Це четвертий титул українця у професіональній кар’єрі.