На Прикарпатті волонтери зі Львова, Києва, Сум, Ужгорода, Рівного, Запоріжжя, Тули і Москви протягом тижня впорядковували військовий некрополь воїнів Першої світової війни, які загинули в боях на схилах полонини Велика Кознєска наприкінці серпня 1916 року. Увесь цей час добровольці жили в наметах в урочищі Заросляк, що під Говерлою.
Усього впорядковано 41 іменний надгробок та три братські могили. Некрополь освятили архієпископ Львівський і Галицький Августин та декан Римо-Католицької церкви отець Казимир Галімурка. Відбувалося це дійство під прапорами Австрії, Німеччини, Угорщини, Росії та України. Серед учасників церемонії помітили депутата Держдуми РФ Анатолія Лісіцина, фонд якого профінансував проведені роботи. Від Генконсульства Росії у Львові він поклав вінок до некрополя.
Проект був підготовлений Федерацією скаутів «Галицька Русь» зі Львова. Впорядкування могил відбулося в рамках Всеукраїнської молодіжної акції «Пам’ятати. Відродити. Зберегти», що є складовою міжнародної благодійної програми «Впорядкування військових поховань Західної України».