Прем’єр-міністр України Микола Азаров узяв участь у святі першого дзвоника у Щасливському навчально-виховному комплексі Бориспільської районної ради Київської області.
«Нам необхідно зробити так, щоб усі наші школи давали нам можливість отримати конкурентоспроможну освіту, таку освіту, яка дала б змогу нашим випускникам вивести Україну на новий рівень», — підкреслив Микола Азаров під час урочистостей.
Водночас Прем’єр-міністр додав, що до 1 вересня в 2 тисячах із 20 тисяч шкіл було проведено капітальні ремонти та відкрито 23 нові школи. «Ми прийняли низку важливих рішень, які дають нам можливість підняти нашу освіту на новий рівень», — наголосив глава уряду.
Крім того, Микола Азаров подарував навчально-виховному комплексу шкільний автобус, повідомляє прес-служба Кабінету Міністрів.
*** 
Після урочистостей Прем’єр-міністр України провів прес-конференцію. Він повідомив, що уряд посилить контроль за технічним і санітарним станом шкіл, а нині продовжує переговори з Російською Федерацією про перегляд газових контрактів, укладених у 2009 році. Крім того, за словами Миколи Азарова, урядова комісія завершила опрацювання близько п’яти тисяч пропозицій, які надійшли внаслідок усенародного обговорення Податкового кодексу. Кабінет Міністрів наполягатиме на розгляді документа у Верховній Раді як невідкладного законопроекту.