Повідомлення про плановане підписання документа про дружбу і співробітництво поширила прес-служба міської організації Партії регіонів з посиланням на Олександра Антоненкова — першого заступника голови Севастопольської міської організації Партії регіонів.
Севастопольські регіонали вважають одним із найважливіших своїх завдань практичну реалізацію так званих харківських домовленостей, підписаних президентами України та Російської Федерації. Севастопольці мають намір сприяти виконанню «Програми співробітництва між урядом Москви та Севастопольською міською державною адміністрацією на 2011—2013 роки».
Як зазначається в повідомленні прес-служби, московське міське регіональне відділення «Єдиної Росії» зможе взяти на себе кураторство проектування, будівництва та функціонування Севастопольського культурно-ділового центру в Москві, сприяти у просуванні на ринок Москви товарів і послуг севастопольських виробників. Крім того, російська сторона виявила готовність брати участь в організації і проведенні науково-практичних конференцій на базі Дому Москви в Севастополі з актуальних проблем розвитку громадянського суспільства, функціонування російської мови та розвитку культури.
Севастополь.