Футбол. Чемпіонат країни. Прем’єр-ліга. 8-й тур.
27 серпня. «Севастополь» — «Ворскла». 0:0. 3 500 глядачів. Рефері — Абдула (Харків).
28 серпня. «Арсенал» — «Оболонь». 1:0. 1 400 глядачів. Рефері — Іщенко (Київ). Гол: Шацьких, 32. Вилучено Шоаву («Арсенал», 90, умисний удар суперника, котрий не володів м’ячем, під час гри).
29 серпня. «Зоря» — «Таврія». 5:3. 10 000 глядачів. Рефері — Мосейчук (Чернівці). Голи: Лазарович, 28, 85, Віценець, 57, Полянський, 61, Каменюка, 82 — Платон, 24, Ідахор, 41, 59.
«Шахтар» — «Іллічівець». 1:0. 38 520 глядачів. Рефері — Годулян (Одеса). Гол: Вілліан, 61.
«Кривбас» — «Динамо». 0:1. 10 000 глядачів. Рефері — Сіренко (Сімферополь). Гол: Ярмоленко, 5. Вилучено Куценка («Кривбас», 79, друге попередження).
«Металург» (Запоріжжя) — «Металіст». 0:2. 2 300 глядачів. Рефері — Деревинський (Київ). Голи: Девич, 11, Гав’єр, 69.
Тренер «Шахтаря» Мірча Луческу залишився незадоволений грою підопічних у поєдинку з «Іллічівцем».
— Якась дивна гра вийшла, — сказав румунський фахівець після зустрічі на «Донбас Арені» його команди з маріупольцями. — Створили дуже багато моментів, але, на жаль, нічого з цього не реалізували. Останнім часом ми дуже розслаблено починаємо зустрічі. У діях наших футболістів багато технічного браку. Це не властиво бразильцям, особливо під час останньої передачі. Після перерви наша гра дещо змінилася, стала агресивнішою, швидшою. Виникло чимало гострих моментів. Але, на жаль, реалізували лише один. Хоча дуже важливо, що ми таки завоювали три очки. Але втрачені моменти наводять мене на різні роздуми...
«Динамо» після низки невдач удома і за кордоном, нарешті, здобуло перемогу. Гостям, котрі напрочуд успішно розпочали зустріч у Кривому Розі, вдалося дуже швидко забити. Після відскоку в карному майданчику господарів Ярмоленко ударом зльоту влучив у ворота Боровика.
Після такого повороту подій динамівці грунтовно заволоділи ініціативою і мали ще кілька нагод відзначитися. Йдеться про Мілевського, Гармаша, Хачериді і знову Ярмоленка. Щоправда, криворіжці намагалися відповідати іменитим гостям. Але нічого путнього з тих потуг не виходило.
У другому таймі Мілевського замінив Андре. Але юний бразилець нічим не запам’ятався. І дивного тут мало, бо його, як то кажуть, весь час тримали на голодному пайку. Шкода, що передач він не отримував. А без цього будь-якому нападникові, навіть найдосвідченішому, важко виконувати свої функції.
Після перерви на полі стало більше боротьби. Кияни створили дуже гострий момент, коли Нінкович виклав мяч Попову і той потужним ударом ледве не поцілив у ближній кут. Але і «Кривбас» не забарився з відповіддю. Валєєв з душею пробив з-за меж карного майданчика, і м’яч влучив у поперечину.
У завершальній частині протистояння вищий клас столичних футболістів дозволив їм вести академічну гру. Вони майже весь час тримали м’яча і досить легко відстояли свою мінімальну перемогу.
— Ми провели одинадцятий матч протягом місяця, — cказав журналістам Валерій Газзаєв. — Тому сьогодні фізичний і психологічний стан футболістів був не дуже гарним, особливо після поразки в Амстердамі. Найголовніше, що ми завоювали дуже важливі три очки, могли ще забити, але, на жаль, підвела реалізація. Загалом усе нормально. 
Відсутність у заявці Шевченка Газзаєв пояснив тим, що гравцю дали відпочити.
А ще Валерій Георгійович спростував інформацію, що він може очолити московський «Локомотив» після відставки Юрія Сьоміна. «Це дурість. Я дуже співчуваю Юрію Павловичу, він мій близький друг. І дуже шкода, якщо ця інформація справді має підстави. Бажаю йому виправити ситуацію. Він людина досвідчена, сильна особистість. Я його всіляко підтримую. Решта — чутки. Будь ласка, не читайте вранці газети»...