Це сталося близько дев’ятої години вечора у віддаленому мікрорайоні Миколаєва, куди бригада міської станції швидкої допомоги приїхала на виклик. Закривавленого нетверезого молодика медики знайшли сидячим з друзями за столиком бару. У нього були різані рани голови, спини, передпліччя.
Як йшлося у доповідній записці на ім’я головного лікаря ГССМП Володимира Кравченка, після обробки ран і накладення пов’язок парубку запропонували проїхати в травмпункт. Коли приятелі потерпілого дотягли його до «швидкої», розлючений хворий ударив ногою в спину медсестру, що йшла попереду. А коли оторопіла від жаху жінка повернулася до нього, завдав удару ногою їй в обличчя. Лікарям нічого не залишалося, як закритися в машині й викликати міліцію. При цьому працівники бару й випадкові перехожі обурювалися бездіяльністю ескулапів!
Коли прибула машина ППС, молодик із сигаретою, що диміла, підійшов до фельдшера-акушера і й погасив її об голову лікаря. Працівники міліції відтягнули хлопця до машини і запропонували медикам проїхати за ними до Центрального райвідділу міліції, де ті написали заяви. А вночі, через кілька годин, з цього ж мікрорайону надійшов черговий виклик до хворого із травмою руки. За інформацією вже іншої бригади медиків, на зупинці їх чекали підозрілі молоді люди. Хворого із травмою руки не було. «Це не та бригада», — сказали хлопці й пішли.