Народний праймеріз партії Сергія Тігіпка «Сильна Україна» викликав справжній ажіотаж у громадян. Про це повідомив заступник голови партії «Сильна Україна» Костянтин Бондаренко. За його словами, від початку акції мобільні пункти «Народний праймеріз» відвідали понад 132 тисячі українців. «Партія «Сильна Україна» зробила акцент на тому, що громадяни повинні брати участь у формуванні виборчих списків і визначати, хто із членів партії вартий представляти інтереси виборців у структурах влади. І те, що буквально за кілька днів акції понад п'ятдесят тисяч людей проголосували за кандидатів зі списків праймеріз, свідчить про те, що люди готові бути активними учасниками виборчого процесу», — зазначив заступник голови партії «Сильна Україна» Костянтин Бондаренко, коментуючи хід акції «Народний
праймеріз».
За словами політика, такий механізм висунення кандидатів від партії у владу — це нове слово «Сильної України» в політичній діяльності. «Партія Сергія Тігіпка йде на вибори відкрито. І ми переконані, що тільки таким чином можна робити політику і тільки так можна перемагати на виборах», — підкреслив Бондаренко.
Нагадаємо, участь у внутріпартійних виборах беруть 1496 членів «Сильної України». По всій країні працює більше трьохсот мобільних пунктів «Народний Праймеріз».