Першому заступнику Голови Верховної Ради України Мартинюку А. І.
Шановний Адаме Івановичу!
Сердечно вітаємо Вас
із шестидесятирічним ювілеєм!
Ваш життєвий шлях — це яскравий приклад самовідданого служіння людям, глибокого розуміння їхніх життєвих проблем і плідної роботи по їх успішному розв’язанню.
Народившись на прекрасній волинській землі, в працьовитій сільській родині, Ви увібрали в себе той дух українськості, про який так чудово і зачаровано писала Ваша знаменита землячка Леся Українка. Саме цей дух допоміг Вам піднятися до вершин політичного життя України, стати добре відомим в усіх її усюдах, залишаючись при цьому доступним для простих людей, роблячи усе, щоб їм краще жилося в ці непрості часи. Про їхнє щиросердне визнання свідчать, без перебільшення, сотні листів подяки, які надходять Вам з усіх куточків України.
Сьогодні це і є запорукою Вашого політичного довголіття, дає можливість з висоти 60 років з упевненістю дивитись у своє майбутнє.
Тож щиро бажаємо Вам, дорогий Адаме Івановичу, творчої наснаги, добра, здоров’я, нових потужних успіхів на благо України.
З глибокою повагою В. М. Литвин, М. В. Томенко,В. О. Зайчук.
Першому заступникові Голови Верховної Ради України А. І. Мартинюку
Шановний Адаме Івановичу!
Від усієї душі прийміть вітання з нагоди Вашого ювілею! Бажаю Вам здоров’я, благополуччя та невичерпних життєвих сил!
Своєю діяльністю Ви зробили вагомий внесок у розвиток українського парламентаризму. Немає сумніву, що Ваш високий професіоналізм, досвід талановитого організатора й активна громадянська позиція завжди будуть спрямовані на розв’язання проблем життєдіяльності суспільства.
Глибоко переконаний, що разом ми зможемо побудувати сильну державу, яку поважають у світі та якою пишаються співвітчизники.
З повагою Микола АЗАРОВ.
Першому заступнику Голови Верховної Ради України Мартинюку А. І.
Шановний Адаме Івановичу!
Щиро поздоровляємо Вас, нашого бойового товариша і соратника, політичного, державного і партійного діяча з 60-річчям від дня народження.
За Вашою спиною напружений життєвий шлях, пов’язаний з Комуністичною партією, яка виховала Вас і навчила вірно служити трудовому народу, рідній Батьківщині.
Ви не зрадили комуністичних ідей після контрреволюційного, антидержавного перевороту 1991 року і незаконної заборони Компартії України. Перебуваючи у Львові, який був епіцентром боротьби за незалежність, Ви не приховували свого світогляду, і всі люди бачили, що Ви залишились на ленінських позиціях. У цих і в інших надзвичайно складних політичних ситуаціях Ви завжди гідно виходите з них, вміло обстоюєте принципову позицію і лінію партії, зберігаєте непохитність переконань і впевненість у правоті нашої справи, цілеспрямовано захищаєте інтереси трудящих.
Разом зі своїми однодумцями Ви брали активну і безпосередню участь у відновленні Компартії України. У 1993 році Вас обрали секретарем, а у 1995—2006 роках Ви були другим секретарем ЦК КПУ. У 1994—1997 роках — перший головний редактор відновленої газети «Комуніст». Декілька разів очолювали виборчий штаб ЦК КПУ. Сьогодні Ви член Президії ЦК КПУ, колегіального органу політичного керівництва.
Починаючи з 1998 року, Ви — народний депутат України. За дорученням партії, чотири рази обиралися Першим заступником Голови Верховної Ради України і першим заступником голови парламентської фракції комуністів. Маєте повагу й авторитет серед представників різних політичних сил України. Вам, всебічному знавцю Конституції і регламентних норм, вдається постійно організовувати плідну діяльність депутатського корпусу та забезпечувати прийняття ним необхідних рішень. Внесені Вами законопроекти і постанови завжди спрямовуються на соціальний і економічний захист людини праці.
Товариші по партії і фракції від усієї душі поздоровляють Вас, шановний Адаме Івановичу, з ювілеєм. Бажаємо Вам нових творчих здобутків у партійній і парламентській діяльності, міцного здоров’я, сімейного щастя і довгих років життя.
З комуністичним привітом Депутатська фракція КПУ у Верховній Раді України.