Депутати обласної ради вирішили виділити міжнародному аеропорту «Миколаїв» з бюджету понад півтора мільйона гривень на погашення заборгованості з зарплати. Ці кошти допоможуть закрити лише торішню заборгованість. Борги цього року аеропорт зобов’язується погасити самостійно, без бюджетних уливань.
Торкаючись передісторії проблеми, глава фракції Партії регіонів в обласній раді Ігор Дятлов підкреслив, що рішення сесії обласної ради про приватизацію аеропорту бути призупинено розпорядженням попереднього глави обладміністрації.
— На сьогодні у нас нова влада: новий глава ОДА, начальник комунальної власності. Вони аналізують сформовану ситуацію, враховують помилки попереднього керівництва. Солідний обсяг документів, підготовлених до приватизації, вивчається новим керівництвом. По закінченні роботи буде ухвалено рішення про доцільність приватизації аеропорту, — сказав І. Дятлов.
Також він зазначив, що останнім часом комунальне підприємство «Міжнародний аеропорт Миколаїв» стало динамічно розвиватися. «З’явилися цікаві проекти, кількість рейсів збільшується, і ми сподіваємося, що ситуація в аеропорту вже цього року стабілізується».