Надання державою субсидій в умовах збільшення ціни на газ для населення дасть змогу повернути довіру людей до влади. Таку думку висловив народний депутат, перший заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов, повідомляє прес-служба партії.
— Сьогодні Тимошенко намагається переконати людей, що при ній жилося краще й ціни не підвищувалися. Схоже, вона впевнена, що в людей погана пам’ять, і вони вже забули про те, як різко зросли ціни на харчові продукти після того, як вона пропіарилась на «своїй тисячі». Не забули люди і її ігри з курсом долара, завдяки якому наближені до неї банкіри стали ще багатші, — відзначив народний депутат.
За словами М. Чечетова, підвищувати ціну на газ для населення уряд Миколи Азарова змушує «спадщина», що дісталася йому від попередників. «Це розуміють не тільки в уряді, а й прості люди. Але їх турбує, що у результаті цих змін можуть знизитися їхні реальні доходи. Розуміючи це, Кабмін спростив порядок надання субсидій і задіяв заявну систему», — сказав парламентарій.
Водночас він констатував: не впевнений, що Тимошенко, дорвися вона до влади, подумала б про незаможних людей і вжила якихось заходів для забезпечення їхнього соціального захисту. Такі люди, як вона, уміють лише красиво обіцяти, але, одержавши необхідне, забувають про більшість своїх обіцянок.