З глибоким сумом сповіщаємо, що на 51-му році життя відійшов у вічність відомий український державний та політичний діяч, «Заслужений юрист України», екс-начальник УМВС України в Дніпропетровській та Луганській областях, почесний громадянин міста Дніпродзержинська, абсолютний чемпіон України по шосейно-кільцевих мотогонках у класі «Ветеран», народний депутат України шостого скликання, генерал-лейтенант міліції

Олександр Фадійович БОБИЛЬОВ.

За його плечима великий шлях. Але хоч би на якій посаді — маленькій чи великій — працював Олександр Фадійович, він завжди був самим собою: відкритим та працелюбним. Він не раз зазначав: «Если я работаю, то я работаю на 100%».

Світлі спогади про Олександра Фадійовича завжди житимуть у серцях тих, хто його знав і любив. Адже що залишається після тебе? Людська пам’ять.

Висловлюємо глибоке співчуття рідним та близьким Олександра Фадійовича. Як важко змиритися з цим горем. Сумуємо разом з Вами. Царство Небесне та Світла пам’ять.

Ігор РИБАКОВ, народний депутат України сьомого скликання, голова фракції «Реформи заради майбутнього» шостого скликання та члени фракції «Реформи заради майбутнього» шостого скликання.