Бокс. Бій екс-чемпіона світу за версією WBA Володимира Сидоренка проти іншого екс-чемпіона світу Мбвані Матумлі стане частиною грандіозного боксерського шоу, яке відбудеться 28 серпня у Києві на Майдані Незалежності. Про це повідомляє сайт промоутерської компанії «Еліт боксінг промоушн».

«На кону стоятиме вакантний титул інтерконтинентального чемпіона за версією WBC у вазі «супермухи», — йдеться у заяві компанії.
Бій триватиме 12 раундів, в андеркарті буде шість боїв, у яких візьмуть участь Дмитро Кучер, Віктор Постол, Микола Ісраелян і Тимур Ахундов.
Теніс. Вашингтон (США). Українець Ілля Марченко вийшов до третього кола турніру із призовим фондом 1 мільйон 165 тисяч доларів, що проходить на цьому тижні. У матчі другого кола Ілля не мав жодних проблем з 28-ю ракеткою світу латишем Ернестом Гулбілсом. Перший сет упевнено був за українцем — 6:1, а в другому за рахунку 1:0 на користь Марченка суперник відмовився від продовження боротьби. У наступному матчі Ілля поміряється силами з восьмою ракеткою турніру кіпріотом Маркосом Багдатісом.
Хокей. Відбулася нарада представників дитячо-юнацьких шкіл та клубів. Про це повідомив офіційний сайт Федерації хокею України. Нараду було присвячено проведенню чемпіонатів України серед юнаків різних вікових категорій у сезоні 2010/2011 років. Представники шкіл висловили пропозиції щодо проведення наступного чемпіонату, а також обговорювали календар змагань.