Відремонтований офіс управління інвестицій і зовнішньоекономічних зв’язків Севастопольської міськдержадміністрації відкривали разом з «Центром інвестицій міста Севастополя». Обидві структури, до слова, розташовані в одному будинку. Очевидно, у такий спосіб чиновники спробували переконати інвесторів у серйозності своїх намірів створювати для них найсприятливіший клімат.
Відразу після церемонії відкриття голова СМДА Валерій Саратов поставив працівникам цих структур завдання: «Я від вас чекаю, що під кінець року місто повинне мати двадцять, а краще — тридцять інвестиційних проектів!». Присутні журналісти й гості були приємно здивовані добором кадрів в управління: всі співробітники з вищою профільною освітою, зі знанням іноземних мов, середній вік не перевищує двадцяти семи років. Керуватиме колективом Олексій Корчміт — наймолодший серед начальників управлінь міськдержадміністрації: йому трохи більше тридцяти.
 
Севастополь.
На знімку: отець Геннадій і начальник управління інвестицій і зовнішньоекономічної діяльності Севастопольської МДА Олексій Корчміт освячують вивіску і вхід до офісу.
Фото автора.