Співробітники міліції затримали зловмисника, який двічі нападав на одне й те саме відділення «Правекс-Банку» в Донецьку. 
Перше пограбування було у грудні 2008-го, друге — рівно рік по тому. Злочинець діяв за одним сценарієм: ховаючи обличчя, просовував у віконце касира руку із предметом, схожим на пістолет, і вимагав віддати гроші. За два «заходи» зловмисник забрав більш ніж 100 тисяч гривень.
«Аналіз обставин скоєння цих злочинів свідчив, що «працював», найімовірніше, непрофесіонал. Припускали, що він може жити в тому ж районі, де скоював свої нальоти», — розповів начальник Кіровського райвідділу міліції Донецька Володимир Зіборов. Здогадка виявилася правильною: затримано 29-річного мешканця району, який не має постійної роботи. За його словами, на перший розбій він наважився через відсутність грошей, великі борги та постійні скандали із дружиною. Поцуплені гроші на деякий час відновили мир у родині, але вистачило їх ненадовго. Після того, як остання гривня була витрачена, дружина прихопила трирічного сина і залишила чоловіка-невдаху. Щоб повернути кохану, донеччанин наважився повторити пограбування. З’ясувалося, що для залякування співробітниць фінансової установи зловмисник брав... пластмасові іграшкові пістолети власного сина.