Севастопольські екологи обвинувачують організаторів байк-шоу, що завершилося 24 липня, «автором» якого є Олександр  Залдостанов («Хірург») — керівник московського байкерського клубу «Нічні вовки», у невиконанні своїх зобов’язань.
Перший заступник начальника екологічної інспекції в м. Севастополі Олексій Безверхий стверджує: «Відповідно до договору, організатори повинні були все вивезти». Але, за словами еколога, під час перевірки інспектори виявили туалети, що були встановлені просто в полі; ями, в які злиті всі відходи з кухні; розкидані пластикові пляшки; розбите скло. «Сміття, зібране у пластикові мішки, стоїть уже кілька днів, про що свідчить сморід. Якісь незрозумілі розвалені конструкції. Колеса, пластик, поліетилен, картопля, дині, огірки — все розкидано по території», — відзначив еколог.
Тепер наведення ладу на частині території Байдарського ландшафтного заказника загальнодержавного значення стане «головним болем» для влади Балаклавського району Севастополя, оскільки дозвіл на проведення на їхній адміністративній території чергового байк-шоу давали в тому числі й вони. А «головним болем» тому, що ні в районному бюджеті, ні в планах роботи держпідприємства «Севастопольське дослідне лісомисливське господарство» грошей на вивезення сміття не передбачено.