За два останні роки в Україні були зірвані майже всі державні програми, пов’язані з розвитком Збройних Сил. Про це заявив народний депутат від Партії регіонів, голова Державної комісії при Президентові України з питань реформування і розвитку оборонно-промислового комплексу Анатолій Кінах, повідомляє прес-служба народного депутата.
Утім, незважаючи на втрати останніх років, Україна, за словами А. Кінаха, все ще володіє потужним науково-технічним, промисловим, інтелектуальним і кадровим потенціалом і позиціонується в світі як держава, яка має наукоємний, конкурентоспроможний потенціал у сфері оборонно-промислового комплексу, ракетно-космічної галузі, авіа- та кораблебудування, виробництва бронетехніки, високоточної зброї, систем управління зв’язку тощо.
Народний депутат повідомив, що в рамках комісії розпочалася активна робота з напрацювання комплексу пропозицій і заходів з реформування та розвитку оборонно-промислового комплексу (ОПК). Перший пакет пропозицій уже підготовлено.
«Президент ознайомився з нашими підходами та поділяє їх. Найближчим часом пропозиції комісії будуть розглянуті на засіданні РНБОУ. Це надасть можливість виробити стратегію реформування ОПК з урахуванням передових науково-технічних досягнень, підвищити обороноздатність і національну безпеку України загалом», — резюмував Анатолій Кінах.
***
Народного депутата України, голову підкомітету з питань оборонно-промислового комплексу та військово-технічного співробітництва Верховної Ради України, президента Українського союзу промисловців і підприємців
Анатолія Кириловича КІнаха
вітаємо з Днем народження!
Великих вам успіхів, досягнень на шляху реформування оборонно-промислового комплексу країни, захисту прав та інтересів ділових кіл країни!
Колеги, друзі.