Конкурс на підготовку стюардес та стюардів-гідів для проведення екскурсій у трамваї-кав’ярні оголошено відділом сім’ї, молоді та туризму Вінницької міськради. За словами начальника відділу Руслана Анфілова, у місті завершують роботи з переобладнання салону одного з трамваїв швейцарського виробництва під екскурсійну кав’ярню. Працюватимуть у трамваї екскурсоводи, які цікаво й компетентно розкажуть гостям міста про його історію та сьогодення. Перед тим як взятись до роботи, гіди пройдуть підготовку за кошти міського бюджету. Вони привертатимуть до себе увагу вже тим, що матимуть красиву форму.
— Трамвай виділятимется не тільки яскравим зовнішнім оформленням, — розповідає Руслан Анфілов. — Хочемо придумати для нього гарну назву. І на це також оголосили конкурс. До речі, автор такої назви отримає винагороду. Крім того, в салоні буде мультимедійна система з великими моніторами, де текстовий матеріал екскурсоводи супроводжуватимуть відеозаписами та цифровими даними.
Своє резюме для участі в конкурсі (з фото) надсилайте за адресою: tourіsm@vmr. gov. ua (з поміткою «Конкурс стюардес»). На цю саму адресу організатори чекають пропозицій щодо назви екскурсійного трамваю.