Видано новий альбом гурту сестер Тамари та Етері Горгішелі «Ромбамбар».
Ромбамбар — городня рослина з м’ясистими стеблами й лопухастим листям, у нас вона зветься ревенем і використовується для компотів і пиріжків. А для сестер Горгішелі це ще й одна з найпопулярніших їхніх пісень, на честь якої вони й назвали свій третій альбом.
Новий творчий доробок гурту містить дванадцять треків. З них три народні — «Хоролало» (україно-грузинська, обробка і переклад українською Тамари Горгішелі), «Ой місяцю», «Миколай». Вони вирізняються особливим витонченим виконанням. На відміну від двох попередніх альбомів, в «Ромбамбарі» більше пісень грузинською («Мзе», «Генацвале», «Руки» і «Нані»). Можливо, в майбутньому можна сподіватися на виключно грузиномовний альбом.
Альбом Горгішелі, враховуючи зміст текстів і мелодійність, слід віднести до музичного напрямку софт-рок (м’який рок). У даному разі це не формальне визначення, а радше — етичний принцип, за яким стоїть професійна чесність музикантів.
Пісні з «Ромбамбару» смакуватимуть й прихильникам гурту, і поціновувачам популярної музики, не кажу вже про шанувальників м’якого року.