Хокей. Український підприємець Сергій Тарута продовжує фінансувати київський «Сокіл», котрий існує завдяки його зусиллям і грошам. Про це розповів віце-президент клубу Сергій Корабльов.
Ми вже повідомляли, що київські хокеїсти розпочали підготовку до сезону. В їхніх планах багато заходів. А поки що вони готуються в знайомому «Терміналі» у Броварах. Льодові тренування чергуються з заняттями в тренажерному залі. Ігрової практики ще бракує. Все відбувається тільки на рівні двосторонніх поєдинків. Але поступово з’явиться можливість помірятися силами з серйозними суперниками. Зокрема, столичні хокеїсти вирушать на міжнародний турнір Павла Забойника до Словаччини.
Старт відкритого чемпіонату Білорусі призначено на вересень. До того часу, можливо, завершиться реконструкція палацу АТЕК. І тоді «Сокіл» домашні матчі проводитиме в Києві.
Останнім часом спостерігається позитивна тенденція в царині будівництва льодових арен по всій країні. А це значить, що з’являться дитячі хокейні школи в регіонах. А місцеві команди — учасники національного чемпіонату — за наявності потрібних коштів і умов поступово підтягуватимуться до рівня «Сокола». Та поки що наш флагман перебуває на самоті й чекає, коли в нас з’явиться справжня хокейна ескадра.