Кам’янець-Подільський

У подружжя похилого віку зловмисники вкрали 31 тисячу гривень заощаджень. 79-літній дідусь біля під’їзду познайомився з парою, яка розповіла, що їхнє авто потрапило в аварію і потрібно негайно доставити його в майстерню евакуатором. У них долари, але обміняти їх у банку не можуть, бо гроші не задекларовані. Тож запитали, чи може хтось у дідусевому будинку допомогти.
Старенький зголосився особисто стати в пригоді потерпілим. Разом вони зайшли в квартиру, дідусь вийняв зі сховку заощадження та відрахував вісім тисяч гривень, за які мав отримати «зелені». Гість продемонстрував пачку доларів господарю, а потім попросив показати, де туалет. Коли вийшов, то забрав вісім тисяч гривень, натомість барсетку з доларами віддав старому. Після цього пара побігла у двір до своєї іномарки, дорогою прихопивши й решту пенсіонерських заощаджень, всього 31 тисячу гривень. Звичайно ж, у барсетці дідусь не знайшов жодного долара.
Ветерану хотіли зробити невідому ін’єкцію
Начальник управління праці та соціального захисту населення Кам’янця-Подільського Надія Підскоцька заявила, що в місті діють шахраї, які називають себе лікарем та асистентом соціального центру «Довголіття». Вона оприлюднила факт, коли незнайомі завітали до ветерана війни та намірялися зробити йому «корисну ін’єкцію». Гості запевнили, що укол зцілює від простатиту та допомагає при багатьох хворобах. На щастя, ветеран виявився не таким довірливим та відмовився від експериментів. Працівники центру «Довголіття» жодних послуг населенню вдома не надають, повідомила чиновниця і закликала всіх громадян, а надто літніх людей, бути пильними.