ПОСТАНОВА ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

Відповідно до частини третьої статті 89 Конституції України, статті 87 Регламенту Верховної Ради України Верховна Рада України постановляє:
1. Утворити Тимчасову слідчу комісію Верховної Ради України з питань розслідування законності прийняття рішень Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення щодо проведення конкурсів та встановлення переможців конкурсів на отримання (переоформлення) ліцензій на мовлення з використанням відповідних частот у 2005-2010 роках (далі — Тимчасова слідча комісія).
2. Тимчасовій слідчій комісії розслідувати законність прийняття рішень Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення щодо проведення конкурсів та встановлення переможців конкурсів на отримання (переоформлення) ліцензій на мовлення з використанням відповідних частот у 2005-2010 роках.
3. Встановити, що кількісний склад Тимчасової слідчої комісії становить шість народних депутатів України.
4. Обрати головою Тимчасової слідчої комісії народного депутата України Богословську Інну Германівну (позафракційна), заступником голови Тимчасової слідчої комісії —народного депутата України Голуба Олександра Володимировича (фракція Комуністичної партії України).
5. Обрати до складу Тимчасової слідчої комісії таких народних депутатів України:
ЛИТВИНА Юрія Олексійовича — фракція «Блок Литвина»; 
МОРОКА Юрія Миколайовича — фракція Партії регіонів; 
СМІТЮХА Григорія Євдокимовича — фракція Партії регіонів; 
ШКІРЮ Ігоря Миколайовича — фракція Партії регіонів. 
6. Матеріально-технічне, кадрове, інформаційне та організаційне забезпечення діяльності Тимчасової слідчої комісії покласти на Апарат Верховної Ради України.
7. Визначити термін діяльності Тимчасової слідчої комісії — один рік з дня прийняття цієї Постанови.
8. Звіт Тимчасової слідчої комісії про виконану роботу заслухати на пленарному засіданні Верховної Ради України не пізніше тримісячного терміну з дня прийняття цієї Постанови.
9. Ця Постанова набирає чинності з дня її прийняття.
Голова Верховної Ради України В. ЛИТВИН.
м. Київ,
17 червня 2010 року.
№ 2348-VІ.