Баскетбол. У Барселоні (Іспанія) відбулося жеребкування кваліфікаційного раунду Євроліги, де визначився суперник київського «Будівельника». Наш клуб гратиме з грецьким «Маруссі». Якщо «будівельники» пройдуть греків, то зустрінуться з переможцем пари «Хімки» (Росія) — «Казераті» (Італія).
Суперником БК «Київ» у Єврочеленджі стане румунська «Стяуа», а володар Кубка Суперліги «Феро-ЗНТУ» (Запоріжжя) зіграє проти португальської «Бенфіки». Такі результати жеребкування третього за значимістю європейського баскетбольного змагання, де обидва українські клуби були сіяними.
БК «Хімік» (Южний) за право зіграти в основному раунді Єврочеленджу посперечається з румунським «Асесофтом». Нагадаємо, що БК «Дніпро» (Дніпропетровськ), анонсований раніше як учасник кваліфікації Єврочеленджу, відкликав заявку, вирішивши у сезоні 2010-2011 років сконцентруватися на виступах у внутрішній першості, а також спробувати свої сили в Єдиній лізі ВТБ.
Фубол. Тепер уже екс-півоборонець російського «Сатурна» (Раменське) українець Євген Левченко, який кілька днів тому розірвав контракт із цим клубом за обопільною згодою, підписав дворічну угоду з нідерландським «Віллем-ІІ» із Тілбурга.
Нагадаємо, що до переходу в «Сатурн» 2009 року, Левченко виступав за нідерландські клуби «Вітесс», «Гронінгем», «Спарту», «Гелмонд» і «Камбююр». Окрім того, в активі Левченка — вісім матчів за збірну України.
Бокс. Перший національний телеканал транслюватиме з Англії бій за титул чемпіона Європи в напівсередній вазі між броварчанином Юрієм Нужненком (30-1-1, 14 КО) та британцем Метью Геттоном (39-4-2, 15 КО). Поєдинок відбудеться у ніч із п’ятниці на суботу — 16 липня о 1.20 за київським часом.