Вельмишановний Вікторе Федоровичу!
Сердечно вітаю Вас зі знаменною датою — 60-річчям від дня народження.
Розпочавши трудову діяльність з оволодіння робітничою професією, Ви сягнули вершин державної влади. Відрадно усвідомлювати, що за будь-яких життєвих обставин, обіймаючи ключові державні посади, Ви завжди демонстрували приклад відповідального служіння країні й народу, вірності покликанню й високому обов’язку.
Сьогодні, на найвищому державному посту, Ви самовіддано працюєте над тим, щоб Україна стала затишною домівкою для кожного з її громадян, утверджувалась на перших позиціях у світовому співтоваристві.
У цей складний час людські очікування, довіра й сподівання поклали на Вас особливої ваги відповідальність перед народом і історією. Немає сумніву, що Ви зумієте ефективно використати довір’я мільйонів співвітчизників для згуртування нації, її економічного розвою й духовного злету.
Бажаю Вам, вельмишановний Вікторе Федоровичу, творчого натхнення й життєвої снаги, державної мудрості й невтомності в облаштуванні України на засадах поваги до людини, правди, духовності, гарантуванні заможного й безпечного життя кожного громадянина, зміцнення авторитету нашої держави, її ролі в європейському і світовому співтоваристві.
Міцного здоров’я Вам, добра і сімейного благополуччя. Нехай Господь множить Ваші сили на довгі роки для багатотрудної діяльності на благо рідного народу, в ім’я України.
З глибокою повагою,Голова Верховної Ради України  Володимир ЛИТВИН.