Співробітник Національного університету Державної податкової служби полковник Валерій Шевчук побив народного депутата, члена партії «Воля» Ірину Суслову, намагаючись відібрати в неї списки з підписами студентів за проведення виборів ректора університету. Про це під час брифінгу повідомила Ірина Суслова.
Учора вона приїхала до студентів та курсантів Національного університету Державної податкової служби, які мали передати зібрані підписи, щоб направити їх голові Фіскальної служби для проведення виборів ректора. «Однак зіткнулася з жорсткою протидією — співробітник вузу полковник Валерій Шевчук накинувся на мене і спробував вирвати з рук підписи. Це відбувалося на очах у 200 курсантів. Деякі з них і зупинили полковника, не давши йому завдати мені важких травм», — розповіла вона.
І нагадала, що стосовно 
в. о. ректора Павла Пашка не раз зверталася до Міносвіти і Фіскальної служби з вимогою не допустити обрання та призначення його на посаду керівника університету. Оскільки ця особа підпадає під люстрацію.
Парламентарій повідомила, що звернулася в міліцію і зняла побої.
Ірина Суслова наголосила, що вимагатиме порушення кримінальної справи і притягнення до відповідальності полковника Валерія Шевчука, а також проведення виборів керівника університету.