У Запоріжжі — мода на вистави за участю двох акторів. Не встигли у театрі «Ві» показати прем’єру «Сич і кицюня», як театр імені Магара випустив «Ідеальну пару». Час для першого показу невдалий — літо, глядачів мало.
«Ідеальна пара» — постановка режесера Євгена Головатюка, в якій задіяні артисти Микола Коновалов і Тетяна Лєщова (у другому складі —Тетяна Єрентюк).
Вистава переконує простотою. Сцена поділена на дві частини: квартира Ігоря Ярославовича та квартира Маріанни. В одній — два крісла, стіл і канапа, в іншій — трюмо, ширма для перевдягання і манекен. Все зі смаком, майже вишукано, от лише героїня розмовляє сленговою базарною мовою. Отже, пара — плюс і мінус. Герої зустрічались сім років, та от Ігор Ярославович розриває стосунки та йде шукати щастя в бюро знайомств. А хитра Маріанна, дізнавшись про це, приходить до нього у різних подобах, відбиваючи йому охоту до інших жінок. При цьому Тетяна Лєщова демонструє дива перевтілення. Протягом однієї вистави вона приміряла на себе чотири різні образи — Маріанни, афроамериканки, сором’язливої вчительки та нахабної повії. Лєщова по-різному чарівна в кожному з них. На жаль, Тетяну Єрентюк у цій ролі ми побачимо вже наступного сезону.
Плюс і мінус — чи можуть вони бути щасливі разом? Головатюк та його актори вважають, що так. Головне — не бути байдужими, а кохати одне одного.
Запоріжжя.