Футбол. Нападник збірної Аргентини Ліонель Мессі пропустив тренування команди через нежить. Як повідомляє Рейтер, форвард «Барселони» розпочав заняття разом з командою, але був змушений повернутися до роздягальні через рішення головного тренера Дієго Марадони. Сьогодні у чвертьфіналі Кубка світу в ПАР Аргентина зіграє проти Німеччини.
Сам Марадона сподівається перемогти німців. «Ми гратимемо на чужій половині поля — саме тому німці хвилюються. У нас більше можливостей, у мене немає сумнівів у результаті зустрічі проти Німеччини, — наводить слова Марадони італійська «Газетта делла спорт». — Наша команда думає тільки про те, щоб узяти реванш за поразку в 2006 році».
А от король футболу, геніальний бразильський форвард Пеле підтримуватиме Німеччину в сьогоднішньому чвертьфінальному матчі з Аргентиною. Не утримався він і від критики тренера аргентинців. У них давня «дружба».
«Марадона не є хорошим тренером, — сказав Пеле, — бо він вів ненормальне життя. На цьому чемпіонаті приємно дивитися на молоду збірну Німеччини», — поділився уподобаннями Пеле.