Перший заступник Голови Верховної Ради України Адам Мартинюк у четвер нагородив Почесними грамотами Верховної Ради України кращих працівників Державної податкової служби «за вагомий особистий внесок у справу виконання завдань щодо мобілізації коштів до бюджетів усіх рівнів, сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди 20-річчя створення Державної податкової адміністрації України».
Перший заступник глави парламенту привітав учасників зібрання з ювілеєм та професійним святом — Днем працівника податкової служби і наголосив, що 60% доходів до державного бюджету на сьогодні надходять завдяки роботі працівників цієї служби. При цьому А. Мартинюк побажав податківцям, «щоб у сім’ях усе було добре, важливу роботу виконували професійно», щоб менше їх критикували, а більше заохочували.
«Ми зараз вступили в досить відповідальний період, який не переживали за останні 20 років. І якщо ми зуміємо все витримати і втримати ситуацію, в якій уперше за 20 років маємо єдність усіх гілок влади, коли Президент, парламент і Кабінет Міністрів діють в одному ключі, — це буде найбільше досягнення, яким ми можемо пишатись», — наголосив, звертаючись до присутніх, А. Мартинюк і додав: «І хотілося б побажати того, щоб це продовжувалося якомога довше, оскільки тоді буде певна стабільність, а від стабільності залежатимуть результати нашої з вами роботи».
Торкаючись діяльності українського парламенту, А. Мартинюк зазначив, що Верховна Рада «сьогодні розглядає надзвичайно складні й відповідальні законопроекти», серед яких проект Податкового кодексу, що перебуває в стадії серйозного доопрацювання.
Прес-служба Першого заступника Голови Верховної Ради України.