Бокс. Бій чемпіона світу за версіями WBO/ІBF/ІBO українця Володимира Кличка (54-3, 48 KO) та обов’язкового претендента ІBF росіянина Олександра Повєткіна (19-0, 14 KO) відбудеться 18 вересня на стадіоні «Коммерцбанк Арена» у Франкфурті-на-Майні.
Ця споруда, котра є домашньою ареною футбольного клубу бундесліги «Айнтрахт», вміщує 55 тисяч глядачів. «Я дуже щасливий боксувати у такому місці. І думка про це, сподіваюся, допоможе мені готуватися до найважливішого бою у моєму житті», — сказав Повєткін.
Хокей. Київський «Сокіл» підтвердив свою участь у відкритому чемпіонаті Білорусі. Кияни надіслали факс у Мінськ з підтвердженням участі у ВЧРБ, повідомляє офіційний сайт клубу.
Нагадаємо, що у чемпіонаті візьмуть участь 13 команд: білоруські «Юність» (Мінськ), «Шахтар» (Солігорськ), «Гомель», «Хімволокно» (Могилів), «Керамін» (Мінськ), «Німан» (Гродно), «Вітебськ», «Металург» (Жлобин), «Брест», «Шинник» (Бобруйськ), «Хімік-СКА» (Новополоцьк), латвійський «Металургс» (Лієпая) та український «Сокіл» (Київ). Турнір в Екстралізі стартує у першій декаді вересня, його перший (регулярний) етап планується провести у чотири кола, після цього вісім кращих команд вийдуть до плей-оф.
Баскетбол. Центровий збірної України та клубу «Юта» (США) Кирило Фесенко не сумнівається, що наступний сезон проведе в НБА. Про це спортсмен заявив у коментарі прес-службі Федерації баскетболу України. «Першого липня отримаю статус вільного агента і тільки після цього почну шукати нову команду. Поки що рано говорити про щось конкретне, але на 80 відсотків упевнений, що наступного сезону гратиму в НБА».
Як відомо, Фесенко нині перебуває в таборі національної збірної України в Южному. «До збірної приїхав з величезним бажанням працювати, зараз на тренуваннях викладаюся максимально. Новий тренер (Віталій Черній) перевіряє нас, визначає наші здібності. Попереду ще півтора місяці тренувань, на пік форми ми повинні вийти саме перед офіційними іграми — в серпні, так що поки що свої фізичні кондиції оцінюю на «задовільно». Приємне враження від організації збору. Все тут робиться для нашої успішної підготовки. Маємо чудові умови для проживання і тренувань. Усе мене задовольняє і дуже радує», — заявив Кирило. 
Тріатлон. У містечку Атлоун (Ірландія) 3—4 липня відбудеться чемпіонат Європи. Склад нашої команди: Олексій Сюткін (Черкаси), Данило Сапунов, Юлія Сапунова (обоє — Житомир), Андрій Глущенко (Донецьк), Святослав Цвєтков (Кіровоград), Анар Наджафов (Харків).