Міський голова Рівного Володимир Хомко (на знімку) закликав рівнян скористатись унікальною програмою та зробити свій будинок теплим, комфортним і дуже гарним.
— На останній сесії міськради ми затвердили декілька дуже важливих документів. І хоча полеміка розгорнулась навколо бюджету й податків, з моєї точки зору, одним із дуже важливих рішень було затвердження програми з утеплення будинків, — розповідає Володимир Хомко. — Ми в Рівному маємо унікальні програми, які дають можливість мешканцям за допомоги міської влади за фінансування за схемою «50 на 50» швидко і якісно встановити прилади обліку, регулювання тепла й утеплити свій будинок. Останнє — надзвичайно важливо, бо якби ми утеплили всі будинки, у Рівному половина котелень просто не була б потрібна.
— Місто не лише зекономило б колосальну кількість коштів на газі та опаленні, а й візуально стало б зовсім іншим. Уявіть собі, який би був мікрорайон «Північний» — утеплений та візуалізований за допомогою сучасних оздоблювальних матеріалів, — продовжує міський голова Рівного і наводить приклади видозмін на краще деяких будинків, утеплених за фінансової підтримки міста. — Запевняю, такої унікальної програми в інших містах немає. Тому закликаю мешканців багатоповерхівок скористатися нею.
Записав Олександр ДЖИГИРЕЙ.
Рівне.
Фото надано прес-службою Рівненської міської ради.