«Гарний» подарунок до дня Конституції України народному депутатові ІІ скликання Вікторові Харламову, котрий брав участь у її підписанні, підніс К. — працівник шахти «Західна» м. Красноармійська Донецької області.
24.06.2010 р. між 20.15 і 20.20 годинами, перебуваючи у стані легкого збудження з нагоди дня, коли місяць у повні, згаданий громадянин кинув гирю у вікно будинку В. Харламова. Мотив хуліганських дій: вікно виходить у двір батьків. У результаті — розбиті шибки площею 6 кв. м, поранено 11-місячну внучку народного депутата, що саме сиділа на підвіконні, невістку і сина, котрі були поруч.
Усіх було доправлено у Межівську ЦРБ, де було надано першу медичну допомогу, і на цей час їхньому життю нічого не загрожує. Усе закінчилося «благополучно», якщо не брати до уваги втрати крові потерпілих і зіпсоване майно народного депутата. Одне лихо: подібні дії К. вчинив більше шести разів, погрожуючи смертю народному депутатові і його родичам.
Правоохоронні органи поки що рішучих заходів не вжили, за станом на 25.06.10 р. кримінальну справу не порушено.
Особливий інтерес у слідчих органів викликав висновок чергового лікаря Межівської ЦРБ кардіолога М., що заплуталася в класифікації «колотих» і «різаних» ран, сказавши: «Я родину народного депутата підтримувати не збираюся». Працівник МВС сфотографував рани для можливого порушення кримінальної справи.