Двадцять восьмого червня у студентському палаці «Академічний» відбулася звітно-виборча партійна конференція Чернівецької обласної організації партії «Наша Україна». Було обговорено поточну політичну ситуацію та ситуацію в партії. Зі звітною доповіддю виступив голова Чернівецької обласної організації, екс-голова Чернівецької ОДА Володимир Куліш. Володимир Іванович заявив, що партія для нього понад усе, і в разі, якщо виникне така необхідність, він готовий пожертвувати своєю нинішньою високою посадою директора будівництва Новодністровської ГАЕС заради того, щоб продовжувати очолювати партійний осередок. В. Куліш наголосив, що переконаний у дієздатності та перспективах «Нашої України», а тому готовий забезпечити щонайменше сорок місць в обласній раді. Він, за його словами, погоджується увійти в раду сороковим за списком.
Екс-голова піддав критиці чинну владну команду Чернівецької ОДА, заявивши, що їм потрібно працювати мінімум п’ять років, щоб досягти результатів, яких він домігся за три роки. Щоправда, цей запал оратора дещо спростувало голосування, яке він програв керівникові Чернівецької міської партійної організації «Нашої України» Василю Максим’юку. Отож партійці не дуже сприйняли райдужні плани колишнього очільника облдержадміністрації. Проте і В. Максим’юк не добрав трьох голосів, щоб очолити обласну організацію «Нашої України». Переголосування відбудеться 11 липня, і тут однопартійці прогнозують Максим’юку остаточну перемогу.
Що ж до заяв про успішну діяльність В. Куліша на посаді голови Чернівецької облдержадміністрації, то її під час зустрічі з журналістами днями яскраво схарактеризував Прем’єр-міністр Микола Азаров: «Такий рівень безгосподарності та безвідповідальності, який я побачив на власні очі, — це вже не помилки керівництва, це вже злочини перед своїм народом, перед своїми людьми, і за ці злочини всі ті, хто так до цього ставився, будуть покарані», — сказав він. Конкретно прізвище екс-голови він не назвав, але, за словами прем’єра, виділені Буковині 2008 року 1 млрд. 600 тис. грн. на ліквідацію наслідків паводку, по суті, розікрали. Жоден із 55 мостів не побудований і не зданий в експлуатацію. Тож усі причетні до цього мають відповідати.