На прес-конференції, присвяченій ста дням перебування на керівному посту, голова Миколаївської облдержадміністрації Микола Круглов наголосив: до 1 липня, як і обіцяно, дорогу на Одесу відремонтовано.
На 140-кілометровій ділянці автотраси Миколаїв—Одеса дорогу вирівняли, по ній покладено кілька шарів асфальту. Примітно, що на асфальт укладається скріплювальний шар щебеню з мастикою, що запобігає пошкодженню автотраси від погодних явищ і розповзанню дорожнього покриття. Цей шар вже закатано на 45 кілометрах, роботи тривають.
Глава облдержадміністрації зізнався: якість ремонту доручив апробувати своєму водієві. Повернувшись із завдання, той запевнив: дорога класна, таке враження, що машина не їде, а стоїть на місці.
Після завершення останніх штрихів на одесько-миколаївській трасі обласна влада планує розпочати ремонт дороги на Київ. «Ця дорога відремонтована,  нею можна їздити, але стверджувати, що їздити нею комфортно, не можна», — зазначив Микола Круглов.
Голова Миколаївської облдержадміністрації переконаний: для того, щоб дороги й мости підтримувати в гарному стані й на їх ремонт у міському бюджеті були кошти, потрібно впроваджувати відповідний збір за проходження через обласний центр транзитних вантажних потоків.
Миколаїв.